Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه اهمال و بی توجهی در انجام وظایف در حوزه ساماندهی اموال تملیکی از هیچکس پذیرفته نیست و جرم محسوب می‌شود، گفت: اگر در اثر سهل انگاری و اهمال فردی در هر رده‌ای، کالایی در انبارهای اموال تملیکی فاسد شود، خود آن شخص باید پاسخگو باشد.

به گزارش خبرگزاری برنا، به نقل از روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، عبدالمجید اجتهادی مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی و مدیرکل حراست این سازمان با حضور در سازمان بازرسی کل کشور با دکتر خدائیان دیدار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در این نشست با بیان اینکه پس از ورود رئیس محترم قوه قضاییه و رئیس محترم جمهور و دستورات صادره، تحول مثبتی در ساماندهی کالاهای سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی صورت گرفت، از بازرسی فوق العاده انبارهای این سازمان و گمرکات در سراسر کشور خبر داد.

وی با اشاره به ماموریت به مدیرکل دفتر بازرسی امور ویژه به منظور بازرسی فوق العاده از انبارهای اموال تملیکی و گمرک و شناسایی علل و عوامل فاسد شدن برخی کالاهای موجود، اظهار کرد که بر این اساس همه انبارهای سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در سراسر کشور از سوی بازرسان مورد بازدید قرار گرفته و گزارش بازرسی‌های صورت گرفته در حال جمع بندی است و به محض تکمیل، به مراجع ذیصلاح جهت بهره برداری و اقدام لازم ارسال می‌گردد.

دکتر خدائیان لزوم تسریع در اختصاص بودجه برای امحای کالاهای فاسد را مورد تاکید قرار داد و خواستار پیگیری ویژه رئیس سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در این زمینه شد.

وی تصریح کرد: باید هرچه سریعتر امحاء و معدوم سازی کالاهای فاسد مطابق استانداردهای لازم صورت گیرد تا انبارها برای ساماندهی کالاهای جدید و سالم خالی شوند.

عضو شورای عالی قوه قضاییه با اشاره به عزم راسخ دستگاه قضا برای تعیین تکلیف فوری پرونده‌های حوزه اموال تملیکی، در عین حال گفت که باید سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی نیز پیگیری لازم را از مراجع مربوطه در صورت بلاتکلیفی برخی پرونده‌ها انجام دهد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با تاکید بر تسریع در فروش اموال تملیکی و با بیان اینکه اقدامات صورت گرفته هنوز با وضع مطلوب فاصله دارد، توجه رئیس سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی را به انجام پیگیری‌های لازم در این حوزه مطعوف ساخت.

دکتر خدائیان با ابراز خرسندی از اصلاح ساختار سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، این اقدام را در ساماندهی اموال تملیکی تاثیرگذار و مهم تلقی کرد.

این مسئول عالی قضایی اظهار امیدواری که با استقرار ساختار جدید، میزان اموال تملیکیِ تعیین تکلیف نشده و  کالاهای فاسد در انبارها به صفر برسد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه اهمال و بی توجهی در انجام وظایف در حوزه ساماندهی اموال تملیکی از هیچکس پذیرفته نیست و جرم محسوب می‌شود، گفت: اگر در اثر سهل انگاری و اهمال فردی در هر رده‌ای، کالایی در انبارهای اموال تملیکی فاسد شود، خود آن شخص باید پاسخگو باشد.

برنامه ریزی برای مکانیزه و الکترونیکی شدن سیستم انبارداری در انبارهای سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، موضوع دیگری بود که دکتر خدائیان به آن اشاره کرد و یادآور شد: باید با طراحی سامانه‌های لازم و اختصاص شناسه به هر کالا، امکان رصد آن به راحتی فراهم باشد.

عبدالمجید اجتهادی مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی نیز در این نشست با تقدیر از دکتر خدائیان به منظور اعزام  هیات بازرسی ویژه به استان‌ها برای آسیب شناسی و شناسایی نواقص و اصلاح امور در زمینه ساماندهی اموال تملیکی، ابراز امیدواری کرد که با پیشنهادات سازنده سازمان بازرسی، تعیین تکلیف اموال موجود در انبارها با سرعت بیشتری صورت گیرد.

وی با بیان اینکه قانون جدید مبارزه با قاچاق محاسن خوبی در حوزه اموال تملیکی دارد، لزوم همکاری سایر دستگاه‌های متولی در حوزه ساماندهی اموال تملیکی را خواستار شد.

مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی از بررسی پیشنهاد تشکیل کارگروهی برای تعیین تکلیف و حل و فصل برخی مسائل و پرونده‌های کالاهای موجود در سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی با حضور مسئولان قضایی و اجرایی خبر داد.

شایان ذکر است هشتم فرودین ماه با دستور رئیس سازمان بازرسی کل کشور، سعید بابازاده مدیرکل دفتر بازرسی امور ویژه مکلف شد از کلیه انبارهای سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی و همچنین بنادر و گمرکات به صورت فوق العاده بازرسی و علل و عوامل فاسد شدن کالاها در این انبارها را مورد بررسی قرار دهند که این بازدیدها پایان یافته و گزارش آن در حال جمع بندی است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فاسد سازماندهی سهل انگاری سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی رئیس سازمان بازرسی کل کشور اموال تملیکی دکتر خدائیان تعیین تکلیف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۳۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام صددرصدی حدنگاری اراضی شهرک‌های صنعتی هرمزگان

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از اتمام صددرصدی حدنگاری اراضی و املاک شهرک‌های صنعتی هرمزگان خبرداد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در بدو ورود به بندرعباس، با حضور در نشست تخصصی با فعالان اقتصادی، هیأت رئیسه و اعضای هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان هرمزگان، راهکارهای تسهیل و تسریع در ارائه خدمات ثبتی به فعالان اقتصادی و صنعتی این استان در راستای تحقق شعار سال را مورد بررسی قرار داد.

بابایی در این دیدار با بیان اقدامات ویژه دستگاه قضایی بویژه سازمان ثبت در حمایت از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی در همراهی با دولت گفت: تمامی تمهیدات لازم جهت تسریع و تسهیل امور تولیدکنندگان، فعالان اقتصادی و مشاغل خرد و خانگی در ثبت شرکتها، علائم تجاری، طرح های صنعتی و نشانه های جفرافیایی اتخاذ شده و بعد از انجام موفق پرداخت و امضاء الکترونیکی در سال گذشته و کاهش بیش از 80 درصدی مراجعین حضوری در حوزه ثبت شرکتها، تا هفته قوه قضائیه سال جاری نیز با راه اندازی سامانه جامع ثبت شرکتها و اجرای رسمی تعیین نام هوشمند، شاهد تحولات بزرگ تری در ارائه خدمات ثبتی در سال جهش تولید با مشارکت مردم خواهیم بود.

ارائه تسهیلات لازم در بخش مستندسازی و تهیه نقشه جهت سند دار شدن اراضی و املاک تولیدکنندگان و مردم بویژه در اراضی کشاورزی، لزوم تقویت نظارتها در عرصه شرکتها از سوی تمامی دستگاههای متولی به جهت جلوگیری از هدر رفتن منابع و ایجاد انحراف در جریان اقتصادی از سوی شرکتهای صوری و کاغذی، تعلیق بیش از 800 هزار شرکت صوری در سال گذشته و ایجاد مسیر سبز برای فعالان اقتصادی، شرکتهای دانش بنیان و تجار استان هرمزگان، از دیگر مواردی بود که رئیس سازمان ثبت به آنها اشاره کرد.

در ابتدای این مراسم دبیرکل و برخی از اعضای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی و جمعی از نمایندگان تولیدکنندگان محصولات کشاورزی، صنعتی، شرکتهای دانش بنیان، انجمن های گردشگری و جوانان کارآفرین به بیان درخواستها و مسائل و مشکلات حوزه های خود پرداختند و دستورات مقتضی و راهنمایی های لازم از سوی معاون رئیس قضائیه، معاون امور املاک و کاداستر و مدیرکل ثبت شرکت‌ها و مؤسسات غیرتجاری و همچنین مدیرکل ثبت استان صادر و ارائه شد.

رئیس سازمان ثبت در این نشست در پاسخ به بیان مشکلی از سوی یکی از فعالان مشاغل خانگی در حوزه علائم تجاری، طی تماس تلفنی با رئیس مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت از وی خواست ضمن برگزاری جلسات وبیناری با فعالان این اتاق و تجار و تولیدکنندگان هرمزگان و در صورت لزوم حضور در این استان، شرایط مساعدتر را برای تسهیل امور ثبت مالکیتهای معنوی با برگزاری دوره های آموزشی مورد نیاز فراهم آورد.  

اتمام 100 درصدی حدنگاری و صدور اسناد اراضی و املاک شهرک های صنعتی هرمزگان 

رئیس سازمان ثبت همچنین در این دیدار، آخرین سند مالکیت حدنگاری مربوط به اراضی و املاک شهرک های صنعتی استان هرمزگان را به شرکت شهرک های صنعتی هرمزگان تحویل داد.

با تحویل این سند، تثبیت مالکیت و صدور اسناد تمامی اراضی و املاک شهرک های صنعتی استان به میزان حدود 4 هزار و 570 فقره سند در مساحتی بالغ بر 4 هزار 800 هکتار در 14 شهرک و 15 ناحیه صنعتی هرمزگان از سوی اداره کل ثبت اسناد و املاک این استان به انجام رسید.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در بدو ورود به بندرعباس با حضور در مزار شهدای گمنام این شهر به مقام شامخ این شهیدان ادای احترام کرد.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • توزیع ۵۰۰ بسته پوشاک در بین فقرا و نیازمندان کردستانی
  • پویش دست‌های مهربان در کردستان برگزار شد
  • اتمام صددرصدی حدنگاری اراضی شهرک‌های صنعتی هرمزگان
  • ظرفیت تمامی ادارات برای کاهش فقر در جامعه به کار گرفته شود
  • توزیع پوشاک بین مددجویان بهزیستی یزد
  • طرح شناسه کالا در سازمان اموال تملیکی استان تهران اجرایی شد
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • رئیس سازمان ملی استاندارد: امضای ایرانی جهانی شد
  • تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان