Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، ذبیح‌الله خدائیان در ادامه سفر به قم به همراه بازرس کل این استان از اداره گمرک منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان بازدید و در جریان امورات مربوط به این مجموعه قرار گرفت.

در این بازدید دو ساعته رئیس سازمان بازرسی کل کشور با حضور در انبار مربوط به گمرک این منطقه، وضعیت کالا‌های موجود را بررسی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خدائیان در حاشیه این بازدید در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه در سفر استانی رئیس محترم قوه قضائیه به قم ماموریت بازدید از گمرک، منطقه ویژه اقتصادی و انبارهای اموال تملیکی سلفچگان به بنده سپرده شد، گفت: در ابتدا بازدیدی از انبار اموال تملیکی این شهرستان داشتم که با توجه به وضعیت موجود و بر اساس گزارشاتی که از قبل داشتم، ساماندهی خوبی انجام شده است.

وی با بیان اینکه بر اساس اعلام مسئولان سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی موجودی پرونده‌های این انبار تعداد ٤٣٠ پرونده است، بیان کرد: در جریان این بازدید بیش از دو هزار طاقه پارچه به ارزش حدود ٢٠ میلیارد تومان مشاهده شد که هنوز حکم این پرونده قطعی نشده بود که طی تماس تلفنی با رئیس سازمان تعزیرات مقرر شد که در رسیدگی به این پرونده تسریع شود.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در ادامه به بازدید از گمرک و منطقه ویژه اقتصادی اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه مواد اولیه کارخانجات در گمرک است، مشکل چندانی در این خصوص وجود ندارد و ساماندهی خوبی انجام شده است.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با انتقاد از عدم تعیین تکلیف تعدادی دستگاه ام آر آی در گمرک منطقه ویژه اقتصادی با بیان اینکه این دستگاه‌ها مربوط به سال ٨٧ است، تاکید کرد؛ باید همان سال وضعیت این دستگاه‌ها مشخص و عودت داده می‌شد؛ اما متاسفانه همچنان مانده است.

خدائیان در ادامه بازدید از گمرک با تعداد ٣٠ دستگاه خودروی لکسوس و تویوتا که در فضای نامناسب نگهداری می‌شد، روبه رو شد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور از مسئولان گمرک در خصوص این خودرو‌ها توضیح خواست و بر لزوم تسریع در تعیین تکلیف آن‌ها تاکید کرد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: متاسفانه ثبت سفارش این خودرو‌ها تایید نشده و در حال پیگیری است، البته تعداد این خودرو‌ها در کشور بیش از شش هزار خودرو است که باید پیگیری و وضعیتشان مشخص شود.

در ادامه این بازدید دکتر خدائیان از مسئولان گمرگ منطقه ویژه اقتصادی آخرین وضعیت کالا‌های متروکه و زمان نگهداری کالا‌ها را جویا شد و از آن‌ها خواست عمده‌ترین مشکل این مجموعه را عنوان کنند.

ضوابط خاص اشتغال نیرو‌های انسانی، موضوع مالیات، تسریع در راه اندازی خط ریلی و فرودگاه این شهر و… از مهمترین مسائل مطرح شده از سوی مسئولان گمرک منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان بود.

در این بازدید مسئولان گمرک منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان ضمن تقدیر از قوه قضاییه در خصوص ورود به تعیین تکلیف اموال انبار‌های تملیکی از حمایت‌ها و اقدامات بازرسی کل استان قم نیز تشکر کردند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور همچنین در جریان حضور در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان از یک واحد تولیدی کابل فیبرنوری نیز بازدید کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: انبار تملیکی سازمان بازرسی کل کشور ذبیح الله خداییان منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان رئیس سازمان بازرسی کل کشور گمرک منطقه ویژه اقتصادی تعیین تکلیف خودرو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۹۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی

مصوبات جلسه کارگروه دائمی پدافند غیرعامل کشور از سوی رئیس ستادکل نیروهای مسلح ابلاغ و تکالیف جدیدی برای دستگاه‌های اجرایی کشور تعیین شد.

به گزارش ایسنا، مصوبات هشتادوسومین جلسه کارگروه دائمی پدافند غیر عامل کشور در نامه‌ای از سوی رییس ستاد کل نیروهای مسلح و کارگروه دائمی پدافند غیر عامل کشور ابلاغ شد.

براساس تبصره یک، قانون تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کشور، کارگروه (کمیته) دائمی پدافند غیرعامل کشور به ریاست رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، بالاترین مرجع تصمیم‌گیری در حوزه پدافند غیرعامل کشور است که تصمیمات آن با ابلاغ رئیس کارگروه مزبور برای همه دستگاه‌های لشکری، کشوری، بخش دولتی و عمومی غیردولتی لازم الاجراست و مستنکفین علاوه بر جبران خسارت وارد شده، به مجازات موضوع ماده (۵۷۶) کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازات‌های بازدارنده) مصوب ۲ /۳ /۱۳۷۵ محکوم می‌شوند و چنانچه خساراتی وارد نشده باشد، برابر قانون رسیدگی به تخلفات اداری مصوب ۷ /۹ /۱۳۷۲ با مستنکف رفتار خواهد شد. 

مصوبات هشتاد و سومین جلسه کارگروه دائمی پدافند غیر عامل کشور را می‌توان اینجا مشاهده کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • تعیین تکلیف تعهدات ساینا Sدو‌گانه سوز+ قیمت
  • تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • بازدید هیات تجاری و اقتصادی هرمزگان از مراکز توزیع میوه و تره بار کشور چین
  • رئیس دادگستری تهران : تا ۲۷ خرداد تمامی وسایل نقلیهٔ توقیفی از پارکینگ‌ ها خارج می‌شوند
  • تابع فضاسازی ها تصمیم قضائی نمی گیریم
  • رئیس سازمان ملی استاندارد: امضای ایرانی جهانی شد
  • کشف سه محموله قاچاق در اندیمشک
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان