Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: اگر رئیس قوه‌ قضاییه در جلسه یا یک سخنرانی خطاب به سازمان بازرسی کل کشور دستور بررسی پرونده‌ای را صادر می‌کند، کارکنان سازمان نباید منتظر تکلیف و بخشنامه باشند.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از قوه قضاییه، عصر امروز (سه شنبه ۷ تیر) مصادف با سالروز شهادت شهید آیت الله بهشتی (ره)، همایش آیین رونمایی از پروژه‌های راهبردی فناوری اطلاعات سازمان بازرسی کل کشور با حضور حجت‌ الاسلام و المسلمین علی عبداللهی رئیس کل حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه، ذبیح‌الله خداییان رئیس سازمان بازرسی کل کشور و سایر مسئولان قضایی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه در دستگاهی خدمت می‌کنیم که معمار آن شهید بهشتی است، تصریح کرد: مقام معظم رهبری در دیدار امروز با مسئولان قضایی، تعابیر بسیار بلندی را درباره شهید بهشتی بیان کردند، ایشان فرمودند که شهید بهشتی از استوانه‌های نظام بودند و این یعنی ستون نظام.

وی افزود: حضرت امام خمینی (ره) پس از شهادت آیت الله بهشتی فرمودند آنچه که قبل از شهادت وی من را متاثر کرد، مظلومیت شهید بهشتی بود.

خداییان با بیان اینکه باید قداست قوه قضاییه را پاس بداریم، گفت: این‌ مسئولیتی بسیار سنگین است چرا که امانتی بوده که به دستمان سپرده شده است.

وی با بیان اینکه در انجام وظایف خود نباید طمع داشته باشیم، گفت: باید در انجام اقدامات و وظایف خود خلوص نیت داشته باشیم.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: اقدامات مسئولان و کارکنان سازمان بازرسی کل کشور باید به گونه‌ای باشد تا گلوگاه‌ها و بسترهای فساد مورد بررسی قرار گیرند و متخلفان شناسایی شوند.

خداییان با بیان اینکه پرونده‌ها باید براساس مستندات و قاطعانه پیگیری شوند، اظهار کرد: رئیس قوه قضاییه تاکید کرد تا اقدامات سازمان بازرسی کل کشور در ابتدا با آسیب شناسی، ارائه پیشنهادات دقیق و عملیاتی اجرا شود.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور خطاب به کارکنان این سازمان گفت: اگر رئیس قوه‌ قضاییه در جلسه یا یک سخنرانی خطاب به سازمان بازرسی کل کشور دستور بررسی پرونده‌ای را صادر می‌کند، کارکنان سازمان نباید منتظر تکلیف و بخشنامه باشند؛ لذا باید بی‌درنگ و با قید فوریت نسبت به اجرای دستورات رئیس قوه قضاییه اقدامات لازم انجام شود.

وی افزود: تکالیف در حوزه بازرسی باید براساس قوانین مورد بررسی قرار بگیرد.

در پایان این همایش از پروژه‌های راهبردی فناوری اطلاعات سازمان بازرسی کل کشور، سامانه یکپارچه نظارت الکترونیک (سینا) و سامانه صدور مکانیزه احکام بازرسی رونمایی شد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: سازمان بازرسی کل کشور

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان بازرسی کل کشور رئیس سازمان بازرسی کل کشور قوه قضاییه شهید بهشتی رئیس قوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۴۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژمان‌فر: بانک مرکزی صدور چک را منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک کند

رییس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی گفت: در جلسه کمیسیون اصل نود مقرر شد اقدامات لازم برای الزام افراد به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان برای صدور دسته چک از سوی بانک مرکزی صورت پذیرد.

به گزارش ایسنا، نصرالله پژمان فر در توضیح جلسه کمیسیون اصل نودم قانون اساسی بر اجرای قوانین موضوع فعالیت سامانه املاک و اسکان گفت:کمیسیون اصل نود از ابتدای دوره فعالیت خود در مجلس یازدهم موضوع سامانه املاک و اسکان را پیگیری کرد. این حکم قانونی از سال ١٣٩٤ یعنی زمان تصویب ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیاتهای مستقیم اجرایی نشده بود، در مراحل اولیه و استقرار سامانه اجرا شد.

وی ادامه داد: پس از آن در مراحل مختلف و با تشکیل جلسات تخصصی و با حضور دستگاه‌های مرتبط وظایف هر دستگاه در تعامل با سامانه املاک و اسکان پیگیری شد و احکام آئین نامه ها و مقررات اجرا شدند. به عنوان مثال در جلسات برگزار شده در سال های ١٤٠١ و ١٤٠٢ ، سازمان های ثبت اسناد و املاک کشور و وزارت آموزش و پرورش فعالیت‌های مصوب در خصوص سامانه را اجرا کرده و اقدامات اجرایی مشخص آنها از طریق سامانه املاک و اسکان صورت می پذیرد.

وی یادآور شد: در جلسه ۹ اردیبهشت که با حضور مدیران سازمان ثبت احوال، بانک مرکزی، کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک و اعضای کمیسیون برگزار شد، ابتدا مدیران سامانه املاک و اسکان گزارشی از آخرین وضعیت سامانه را ارائه کردند. مطابق این گزارش تابحال ٥٧٠ هزار واحد خانه خالی در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر شناسایی شد که اخطارهای لازم به صاحبان آنها مبنی بر پرداخت مالیات ارسال شده است.

رییس کمیسیون اصل نود اضافه کرد: همچنین بیش از ۷۰ درصد اطلاعات اسناد تک برگ ارائه شده از سوی سازمان ثبت اسناد در سامانه وارد شده است که با اتصال سامانه خودنویس، اطلاعات مؤجران و مستأجران نیز به این سامانه متصل شده است.

وی توضیح داد: مدیران سامانه بیان کردند که در حال حاضر اطلاعات خرید و فروش در دفاتر اسناد رسمی بصورت برخط به سامانه املاک و اسکان اتصال است و محل سکونت اصلی ۷۵ میلیون کد ملی بر مبنای کد پستی در سامانه مذکور احصاء شده است.

پژمان فر همچنین گفت: در بخش دوم جلسه مقرر شد اقدامات لازم برای الزام افراد به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان برای صدور دسته چک از سوی بانک مرکزی صورت پذیرد. سازمان ثبت احوال نیز مکلف شد اقدامات اولیه برای ارائه خدمات چهارگانه خود یعنی تولد ،ازدواج، طلاق و وفات از طریق تعیین محل اقامت توسط سامانه املاک انجام دهد.

وی ادامه داد: با بررسی اقدامات کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک مقرر شد اقدامات دستگاه‌های اجرایی به دقت توسط این کارگروه رصد شده و مصوبات کارگروه در خصوص سامانه مورد نظارت و تعقیب جدی قرار گیرد و در صورت استنکاف دستگاهها از انجام تکالیف قانونی خود، موارد ضمن ارجاع به مرجع قضایی مطابق قانون برای اقدامات نظارتی به کمیسیون اصل نودم ارسال شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هشدار جدی سازمان ملی مهاجرت به مهاجرین درباره پیامک سامانه «سهما» + جزئیات
  • دستور ساواک برای بازرسی از عروس امام (ره)+ سند
  • رونمایی از سامانه سرمایه‌گذاری استان یزد
  • پژمان‌فر: بانک مرکزی صدور چک را منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک کند
  • شناسایی ۶۰ شهید خدمت | ساخت ۱۱ هزار مسکن
  • رونمایی از سامانه ساربانیار در غرفه استان یزد نمایشگاه ایران اکسپو
  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛
  • راهکار های سند تحول قضایی برای تحقق فصل خصومت
  • رئیس سازمان ملی استاندارد: امضای ایرانی جهانی شد
  • دستورات محسنی‌اژه‌ای برای صدور رأی در پرونده‌های خاص