Web Analytics Made Easy - Statcounter

ذبیح الله خداییان رئیس سازمان بازرسی کل کشور روز جمعه بازدیدی قریب به سه ساعته از بخش‌های مختلف تصفیه خانه فاضلاب جنوب پایتخت داشت.

بازدید رئیس سازمان بازرسی کل کشور از واحدهای فنی و فرآیندی تصفیه خانه آغاز و در ادامه واحد بازیافت گاز متان و تولید برق هم مورد بازدید قرار گرفت.

خداییان همچنین وضعیت کانال‌های رهاسازی آب تصفیه شده برای مزارع دشت ورامین و نهر فیروزآباد را بررسی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارگاه ساخت فازهای هفت و هشت تصفیه خانه جنوب تهران نیز از سوی رئیس سازمان بازرسی و بازرسان مورد بازدید قرار گرفت.

در جریان این بازدید محمدرضا بختیاری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران و عباسعلی مصرزاده مدیرعامل فاضلاب تهران توضیحاتی را پیرامون روند تصفیه فاضلاب بیان کردند.

خداییان در ادامه این بازدید و در پی وصول گزارش‌هایی مبنی بر آبیاری برخی اراضی کشاورزی با پساب‌ آلوده، در راستای تامین امنیت غذایی مردم و حقوق عامه، بازدید میدانی از یکی از کانال‌های اصلی انجام داد و دستوراتی را خطاب به بازرس کل استان تهران و بازرسان امور جهادکشاورزی و نیرو صادر کرد.

همچنین مقرر شد در جلسه‌ای با حضور مقامات دستگاه‌های متولی در سازمان بازرسی، بررسی‌های بیشتر پیرامون تکمیل فازهای تصفیه خانه و وضعیت آن صورت گیرد.

خداییان در حاشیه این بازدید با اشاره به اقدامات خوبی که در راستای تصفیه فاضلاب خانگی در این تصفیه خانه صورت می‌گیرد، بر توسعه هرچه سریع‌تر فازهای نیمه کاره آن تاکید و اعلام کرد که سازمان بازرسی با ورود به این موضوع، دستگاه‌های متولی را به منظور تکمیل این فرآیند پای کار خواهد آورد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه زمان زیادی از آغاز پروژه فازهای هفت و هشت این تصفیه خانه گذشته ولی هنوز تکمیل نشده است از ورود جدی سازمان بازرسی به پروژه‌های ناتمام در دوره تحول و تعالی خبر داد و اظهار کرد: مدت تعیین شده برای اتمام این طرح سپری شده ولی هنوز کمتر از ده درصد پیشرفت داشته که لازم است سازمان برنامه و بودجه، آبفای تهران و بانک‌های عامل اقدامات لازم را هرچه سریع‌تر نسبت به تامین اعتبار و اجرای کامل این پروژه انجام دهند.

وی اظهار کرد: به دلیل عدم تکمیل این پروژه بخشی از فاضلاب تصفیه نشده وارد رودخانه می‌شود؛ هرچند هم اکنون بلحاظ کم آبی، این مقدار آبی که تصفیه نشده رها می‌شود زیاد نیست ولی در فصول پرآب حجم آن زیاد است لذا در این زمینه باید اقدامات لازم وبا قید فوریت انجام و بازرسان مربوطه سازمان بازرسی روند اجرا را مورد بررسی قرار خواهند داد.

خداییان خواستار اجرای هرچه سریعتر طرح تصفیه روان آب‌های تهران شد و تصریح کرد: تصفیه خانه تهران صرفا تصفیه فاضلاب خانگی را انجام می‌دهد در حالیکه روان آب‌ها هم آلودگی خاص خود را دارند که باید مد نظر قرار گیرند.

وی ادامه داد: بر اساس گزارش ارائه شده توسط کارشناسان با اجرای این طرح میلیون‌ها متر مکعب آب در سال جمع آوری وتصفیه می‌شود که در توسعه اراضی کشاورزی و سرمایه گذاری در اراضی پایین دست تهران نقش مهمی خواهد داشت.

رئیس سازمان بازرسی از وزرای جهاد کشاورزی و بهداشت خواست همکاری لازم را در راستای نظارت بر فاضلاب‌ها در جهت کاهش آلودگی روان آب‌ها و پیشگیری از آلودگی آب و تهدید بهداشت عمومی مورد توجه قرار دهند.

وی با بیان اینکه تامین امنیت غذایی مردم از تاکیدات مهم رئیس محترم قوه قضاییه و یکی از اولویت‌های اساسی و مهم سازمان بازرسی است، تصریح کرد که پیگیری‌های لازم برای جلوگیری از ورود پساب‌های آلوده به مزارع کشاورزی هر چند ناچیز هم باشد، با دعوت از مسئولان دستگاه‌ها صورت خواهد گرفت.

مهدی بهادر مدیرکل حوزه ریاست، افشین سهراب خان بازرس کل استان تهران، غلامرضا آذری بازرس امور جهاد کشاورزی و محیط زیست، محمد حسن امیری بازرس کل امور نیرو و ارتباطات و بازرسان مربوطه نیز در این بازدید حضور داشتند.

بیشتر بخوانید:

ورود سازمان بازرسی به تأخیر چندین پرواز تهران-نجف شرکت آتا شلوغ‌ترین پرونده‌های قضایی در ایران؛ از چک کشیدن کارتن‌خواب‌ها تا اعزام ۸۰۰ میلیون تومانی دانشجو

47231

کد خبر 1663865

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سازمان بازرسی کل کشور فاضلاب شهر تهران رئیس سازمان بازرسی کل کشور تصفیه خانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۲۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه زمان آغاز فعالیت‌های پروژه روستایی را از تیرماه سال ۱۴۰۱ در دولت سیزدهم عنوان کرد و گفت: آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی (ع) در حال انجام است. وخدماتی که در دو سال گذشته در حوزه محرومیت‌زدایی انجام شده معادل اقدامات ۱۵ سال گذشته است.
داودی با اشاره به اینکه دو پروژه آبرسانی مجتمع امام علی (ع) یک و دو برای شهرستان کرمانشاه در حال اجرا است گفت: وی با اشاره به اینکه آبرسانی به ۳۲۵ روستا در استان آماده افتتاح و بهره‌برداری است

وی افزود: از این تعداد ۲۱۰ روستا در قرارگاه محرومیت‌زدایی توسط سپاه و ۱۱۵ روستا در قالب پروژه ملی و روستایی اجرا شده که طی یک یا دو ماه آینده افتتاح می‌شوند.

وی گفت: در حوزه آبرسانی روستایی تاکنون ۶۲۵ کیلومتر لوله گذاری و ۱۵۳ باب مخزن، ۴۹ باب ایستگاه پمپاژ احداث و ۴۶ چاه حفر شده و در مجموع ۴۵ هزار نفر از آب شرب بهره‌مند خواهند شد.

داودی با اشاره به اینکه دو پروژه آبرسانی مجتمع امام علی (ع) یک و دو برای شهرستان کرمانشاه در حال اجرا است افزود: پروژه مجتمع امام علی (ع) یک، یک حلقه چاه عمیق حفر، ۲۱ باب مخزن و پنج باب ایستگاه پمپاژ احداث و ۸۰ کیلومتر لوله گذاری انجام شده است.

وی با بیان اینکه با افتتاح این پروژه بیش از ۲۰۰۰ هم استانی از آب شرب پایدار بهره‌مند خواهند شد گفت: این روستاییان هیچ نوع دسترسی به آب آشامیدنی نداشتند و تاکنون آبرسانی سیار داشته یا از چشمه‌های محلی غیربهداشتی استفاده کرده‌اند و اکنون برای نخستین بار از آب سالم و شبکه آب و خطوط انتقال منتفع می‌شوند.
داودی با بیان اینکه این روستا‌ها آخرین روستا‌های شهرستان کرمانشاه منتهی به شهرستان اسلام‌آباد غرب هستند افزود: از ۱۸ روستای مذکور هشت روستا امروز از آب شرب بهره‌مند شدند و آبرسانی به ۱۰ روستای دیگر نیز تا پایان اردیبهشت افتتاح خواهد شد؛ که با افتتاح این طرح‌ها بیش از دوهزار هم استانی برای نخستین بار از آب سالم و شبکه آب شرب پایدار بهره‌مند شدند؛ که هیچ نوع دسترسی به آب آشامیدنی نداشتند و آبرسانی سیار یا از چشمه‌های محلی غیربهداشتی استفاده کرده‌اند.
وی مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب کرمانشاه ۱۴۰۴ وارد مدار می‌شود گفت: که در واقع یکی از پروژه‌های مهم و مطالبات جدی این کلانشهر محسوب می‌شود که از نظر مسائل بهداشتی، زیست محیطی و صنعتی بسیار اثرگذار خواهد بود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت: تصفیه فاضلاب ۳۲۴ هزار نفر از جمعیت شهر کرمانشاه در مدول شمالی این تصفیه خانه در حال انجام است و نیاز کرمانشاه این است که دو تصفیه خانه ۴۰۰ هزار نفری نیز ساخته شود.
وی عنوان کرد: اکنون مدول دو تصفیه خانه فاضلاب با ظرفیت ۴۰۰ هزار نفر در حال ساخت است و آخرین تکنولوژی‌های جهان در حوزه تصفیه فاضلاب با بالاترین امکانات در آن استفاده خواهد شد.
داودی با اشاره به اینکه ظرفیت این تصفیه‌خانه ۶۷ هزار مترمکعب در شبانه‌روز است و بخش‌هایی از کرمانشاه را تحت پوشش قرار می‌دهد گفت: ساخت این تصفیه خانه در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ شروع شده و با توجه به اینکه مصوبه سفر رئیس جمهور بوده و اعتباری به آن تخصیص داده شده اکنون ۲۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

دیگر خبرها

  • تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر
  • آزادسازی آب شرب از صنایع آذربایجان شرقی
  • حمایت آبفای کشور از پروژه های اولویت دار ایلام در حوزه آبرسانی
  • امحاء مزارع آلوده به فاضلاب خام در شرق شیراز
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • روایت ۲۰۰۰ نفری که بعد از چند دهه صاحب «آب» شدند
  • عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • آغاز عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب در شرق شیراز + فیلم و تصاویر
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • بازدید علمی دانش آموزان از تصفیه خانه آب ارومیه